Uundværlig hjælp til køkken og bad

Uundværlig hjælp til køkken og bad

Intet fungerer, hvis ikke køkken og bad ikke fungerer – en blikkenslager er helt enkelt uundværlig, når vandet driller, når det nye køkken skal installeres, eller når afløbet i badeværelset stopper til. Få hjælp til det, du ikke selv kan lave i dit køkken og badeværelse fra en professionel. 

Hvad kan en blikkenslager gøre?

Den uundværlige blikkenslager tager sig af alt inden for varme i gulve, radiatorer og lignende. Han renser tilstoppede afløb i bruser, badekar og håndvaske, og han tager sig af alt almindeligt VVS-arbejde ved toiletter og håndvaske i køkken og bad. 

Alt inden for varme

Varme fra radiatorer, gulve og varmepumper hører under en blikkenslagers arbejdsområde. Hvis du for eksempel skal have lagt gulvvarme eller installeret et nyt fjernvarmeanlæg, er det en blikkenslager, du skal have fat i. Ligesom rørudskiftning sortere under denne gruppe fagfolk. 

Rens af tilstoppede afløb

Tilbagevendende stoppede afløb kræver mere end blot afløbsrens. En blikkenslager har værktøjet og erfaringen til at vide, hvad der skal til for at reparere det defekte afløb. Få ordnet afløbet, inden det for alvor kræver en reparation – det kan ende med dyrt gravearbejde, hvis du ikke får en blikkenslager til at tage hånd om det i tide. 

Almindeligt VVS-arbejde

VVS står for vand, varme og sanitet – det vil sige, alt der vedrører de to vigtige rum i boligen: Køkken og bad. Udskiftning af rør, vandlås eller toilet foretages af en blikkenslager, der som regel også kan være behjælpelig med indkøb af de nye elementer. 

Betal ikke for meget…

…men betal heller ikke for lidt. Få en professionel blikkenslager til at lave det hele på en opgave, så du er sikker på at alt fungerer, som det skal. Det kan vise sig at blive en dyr fornøjelse, hvis man som amatør forsøger sig med vand, varme og sanitet, som sidenhen skal repareres eller udskiftes af en professionel.