Tre Blackjack-varianter, som du bør kende til

Tre Blackjack-varianter, som du bør kende til

Hvis du godt kan lide at spille Blackjack, er det en god ide, at du også undersøger nogle af de andre former for Blackjack, der findes. Det kan være med til at udvide din horisont og gøre, at du kommer til at spille på nogle andre måder. Nogle af spillene giver dig endda mulighed for at vinde flere penge, når du spiller. Det kan også være rart for dig, når du er vant til at spille den klassiske form for Blackjack. 

I denne artikel kommer vi ind på tre forskellige variationer af Blackjack, som du bør kende til. Vi er blevet inspireret af bloggen hyggespil-online.dk, hvor de skriver meget om blandt andet Blackjack. Læs mere her

1. Super Fun 21 Blackjack 

Den første form for Blackjack, som du bør kende, er Super Fun 21 Blackjack. Den vigtigste forskel i forhold til almindelig Blackjack er, at du kan vinde over dealeren, selvom din hånd kun giver 20. Hvis den består af seks kort med en samlet værdi på 20, vinder du, lige meget hvad dealeren har. 

2. Progressive Blackjack

I denne form for Blackjack er der en pulje, der bliver ved med at vokse. Det er med til at gøre, at du kan vinde rigtig mange penge, hvis du er den heldige, der vinder puljen. Udover dit almindelige bet skal du derfor også placere et bet på den progressive pulje. 

3. Blackjack Switch

I Blackjack Switch får du to hænder, hvor du har mulighed for at bytte kort imellem dem. Det er med til at gøre, at du kan skabe en virkelig god hånd, eller to hænder, der er gode. De to kort, som modtager sidst til begge dine hænder, må du bytte over til den anden hånd. Det giver dig mulighed for i langt højere grad at påvirke, hvordan din hånd bliver – og dermed en større sandsynlighed for at vinde.