Spar på kræfterne og få hjælp til installation af robotplæneklipper

Græsslåning kan både være kedeligt og tidskrævende, men det kan også været hårdt, især hvis det er en stor have og kræfterne ikke længere er som de har været og der er mange andre ting i haven der skal passes. Det er der i dag en løsning for, som gør det nemmere forsat at have en pæn have med en nyslået græsplæne.

En robotplæneklipper kan klippe din græsplæne og kræver blot at der installeres en kant langs plænen, så robotplæneklipperen ved hvor den skal køre og slå græsset. De fleste maskiner kan klare en almindelig parcelhus have. Har du en større have eller er den lidt mere kompliceret, kan det være nødvendigt at investere i en lidt kraftigere og bedre maskine.

Kanten der skal installeres kan du selv grave eller stikke ned eller du kan købe dig til professionel hjælp til installeringen.

Du kan læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Nyd stilheden og få slået græsset

En tilbagevendende lyd er lyden af en der slår græs, den lyd slipper du for med en robotplæneklipper. En robotplæneklipper er batteridrevet og lades op via solenergi, så den er næsten lydløs. Den kører ud alt efter hvordan du har valgt at installere den til og efter en 60-90 min vender den tilbage for at blive ladet op.

Den vil også køre tilbage til opladning, hvis det begynder at regne. Der er ingen grund til at være bekymret for at den bliver stjålet, fordi den står ude også når i ikke er hjemme. Uden en kode vil maskinen ikke virke.

Der er en anden stor fordel ved at få græsset slået så hyppigt, det korte afklippet græs vil fungere som gødning og da hverken mos eller kløver er vilde med den hyppige græsslåning, vil det dø og efterlade græsplænen til græsset, samtidig med at du kan sidde og nyde det smukke syn.