Skab glæde med en stak lune pandekager

Skab glæde med en stak lune pandekager

Hvem elsker ikke pandekager? En stor stak lune og gammeldags pandekager kan vist gøre alle i godt humør, så hvis du gerne vil skabe smil og godt humør hos nogle, du holder af, så er pandekager det perfekte valg – eller bare til at forkæle dig selv. 

Pandekager er en dessert, som stort set alle kan lide, så du går sjældent galt i byen, når du serverer sådan en stak – og gerne serveret med marmelade, is, sukker, bær eller sirup. Så er der garanti for, at du i den grad bliver populær. 

Pandekager er smagen af barndom 

Pandekager er uden tvivl smagen af barndom for mange. Det emmer af hygge og nærvær, og de kan bringe mange minder med sig. De kan tage en tilbage til den lune sommeraften, hvor man fik dem serveret med is og jordbær eller til den kolde efterårsdag på sofaen under det varme tæppe. Gammeldags pandekager er derfor en favorit hos både børn og voksne. 

Det skønne ved pandekager er, at de kan serveres hele året og til forskellige lejligheder. De er perfekte til børnefødselsdagen, til weekendbrunch eller bare fordi man har lyst. De er ikke sæsonbetonet, men kan i stedet blive serveret for venner og familie hele året rundt. 

Pandekager som vi alle kender dem 

Fordelen ved pandekager er, at de tager ingen tid at lave og kræver ikke en masse ingredienser. Ingredienserne har man typisk allerede, så der går ikke længe før, at man har tænkt tanken og til, at der er pandekager. 

Hvis du gerne vil have en opskrift på de gode gammeldags pandekager, så bør du klikke ind på Alletiders Kogebog, hvor du kan finde en opskrift på pandekager, som vi alle kender dem. Servér den lækre spise med det du foretrækker og se frem til store smil hos dem, du serverer dem for.