Sexlegetøj for begyndere

Sexlegetøj for begyndere

Har du netop fået øjnene op for sexlegetøj, men ved du ikke helt, hvor du skal starte og slutte? Sammen med Belugi har vi lavet en lille intro til de tre mest populære produkter til begyndere – det er nemlig ikke specielt tilfredstillende at komme til at købe en anal dildo i størrelse XL, hvis man i virkeligheden var på udkig efter en begynderdildo.

Dildo med klitoris stimulation

Skal du have en dildo, der kan give andet en vaginal nydelse, så skal du have én, der også stimulerer klitoris. Her skal du kigge efter en model med to “tapper” – en til vaginal penetrering og en til stimulering af klitoris. Vær opmærksom på, at du ikke kommer til at købe en dobbeltdildo, der i stedet er lavet til at penetrere både vagina og anus på samme tid.

Anal plug

Vil du gerne eksperimentere lidt med anal stimulation, så kan du med fordel lege med en anal plug. I bund og grund er dette en dildo i mini størrelse, der passer perfekt til begyndere. For at sikre at plug’en bliver, hvor den skal, er den lavet med en lille “fod” for neden.

Vibrator til klitoris

Ønsker du dig en lille sag, der kan stimulere klitoris, så skal du kigge efter en vibrator. Her fås forskellige modeller, der vibrerer ved hjælp af forskellige teknikker, men fælles for dem alle er, at de giver en fantastisk oplevelse.