Oplev den virkelige eksttase med en vibrator

Oplev den virkelige eksttase med en vibrator

Vibratorer er ikke længere kun jomfrutrøstere for ensomme pebermøer, som sidder ensomme i deres mørke lejligheder og aldrig finder kærligheden. Moderne vibratorer er designet til den moderne kvinde, og findes i mindst lige så mange størrelser, afskygninger, farver og former – og er mindst lige så sofistikerede og stilfulde!

Rabbit vibratoren – til den kræsne singlekvinde

Måske kender du den frække og super avancerede Rabbit Vibrator fra tv-servien Sex And The City. Her bliver stakkels Charlotte nærmest helt afhængig af den ekstase, hendes Rabbit vibrator giver hende, og veninderne bliver nødt til at gribe ind, da hun melder afbud til den ene aftale efter den anden. Så galt behøver det dog ikke at gå, men én ting er sikkert: Du bliver vild med Rabbit vibratoren, som med såvel g-punkts stimulation og klitoris vibrator er klar til at sende dig i den syvende himmel.

Vibratorer fra LeLo – stil, kvalitet, og elegant design

LeLo er blandt de mest anerkendt og velansete mærker inden for sexlegetøj. Du finder vibratorer i alle udformninger i LeLos sortiment. Og samtlige LeLo vibratorer er produceret i lækre, slidstærke materialer, som føles naturlige, og som ikke indeholder allergener eller hormonforstyrrende stoffer. Og hos LeLo finder du ikke udelukkende penisformede vibratorer. LeLo byder på vibratorer, som er udformet til at imødegå kvindekropens behov, og antager derfor udformninger, som kan virke atypiske for vibratorer. Men har du først prøvet en LeLo vibrator, forstår du funktionen af det unikke og utraditionelle design til fulde!

Par-vibratorer – oplev ekstasen sammen

Det nyeste skud på stammen inden for sexlegetøj er vibratorer til par. Par-vibratorer er udformet således, at begge parter kan have glæde af de forskellige vibrationsmønstre under selve den erotiske leg. Hos belugi.dk finder du et kæmpe udvalg – faktisk Nordens største – af sexlegetøj til ethvert behov. Belugi.dk har prisgaranti – du finder ikke tilsvarende produkter billigere andetsteds.