Man skal ikke skamme sig over, at man skal på en køreskole igen

advertorial

I den her sammenhæng taler vi ikke om, at du skal ud til en køreskole igen, fordi du gerne vil lære at køre et andet køretøj.

Det handler heller ikke, at man måske er lidt op i alderen, før man har råd til et kørekort til en almindelig personbil, for det er ikke alle, der har penge eller sparer sammen til den slags tidligt.

Måske havde man bare ikke brug for den slags før nu, og så er det helt okay, at man har ventet.

Men det kan jo være, at man har mistet sit kørekort, eller man skal op til en orienterende køreprøve af den ene eller anden grund.

Så sidder man pludselig dér blandt en masse unge mennesker, der står foran at have hele livet foran dem i en bil og skal lære det for første gang, mens man måske selv har haft kørekort længere, end nogle af de her mennesker måske har levet.

køreskole

Man tager ansvar ved at besøge en køreskole

Det kan føles lidt aparte, da det kan fornemmes som en slags tilbagegang i livet, for man gider jo ikke i skole igen, når man først er færdig med at studere.

Man kan skamme sig over det, så man ikke siger det til andre og da slet ikke dem, man er på hold på køreskolen med, at man skal generhverve ens kørekort, fordi man dummede sig.

Men hvis man har brug for det kørekort til ens arbejde eller bare for at holde en hverdag sammen, så har man jo brug for det.

Så ved at besøge denne køreskole i Århus viser man trods alt, at man tager ansvar for ens liv, og man står ved, at man var en klovn, fordi man gerne vil få det kørekort igen, da man virkelig har brug for det for at tingene til at fungere.