Hvornår skal du vælge et dannebrogsvindue?

advertorial

Dannebrogsvinduer er opdelt i felter, så det ligner et dannebrogsflag – deraf selvfølgelig navnet. Det er et klassisk dansk vindue, og du vil derfor helt sikkert have set det mange steder før. Hvis du skal have skiftet dine vinduer ud, overvejer du måske, om du skal vælge dannebrogsvinduer eller ej. Det er dog ikke alle boliger, som de passer til. Derfor bør du overveje dit valg grundigt. 

Dannebrogsvinduer gør sig særligt godt i ældre boliger. Det kan være murermestervillaer og stråtækte huse, men også i for eksempel nyere træhuse kan se charmerende ud. Det handler om, at du tænker grundigt over, hvilken stil du gerne vil have, at din bolig skal være i. 

For at blive klogere på, om et dannebrogsvindue er det rette for dig, kan du se et stort udvalg på webshoppen klarvinduer.dk. De har mange forskellige, som du kan vælge imellem. Dermed kan du hurtigt finde ud af, om der er nogen, der ville passe til din bolig eller ej. Læs mere her

Skal du have nye vinduer eller reparere de gamle? 

Bor du i en ældre bolig, vil du måske gerne bevare så meget af boligens sjæl som muligt. Det kan du blandt andet gøre ved at bevare så meget af den gamle bolig som muligt. Du bør dog stadig ikke finde dig i at bo med utætte vinduer. Derfor kan dilemmaet dukke op, om du skal have nye vinduer, eller du skal have dine gamle vinduer repareret. 

Der er ikke noget entydigt svar på det spørgsmål. Når det kommer til pris, er det dog sikkert, at det vil være langt billigere for dig, at du får skiftet dine vinduer ud, frem for at du prøver at reparere de gamle. Ved at skifte vinduerne ud kan du derudover få nogle med lavenergiglas i. På den måde bliver vinduerne naturligt meget tættere, og du kan bedre holde varmen.