Gulvafslibning på erhvervsområde skal times

Mange artikler angående gulvafslibning beskæftiger sig med, når man som privat person skal have ordnet et gulv eller flere derhjemme, men det skorter lidt på dem, der beskæftiger sig med, hvordan det er med at tage sig af gulve på erhvervsområder.

Derfor vil vi i dette tænkte eksempel tage fat i, når man i et kontormiljø i et firma, gerne vil have udført en gulvafslibning, fordi gulvet er blevet grimt at se, da det er slidt af de mange medarbejdere, der betræder det.

Så finder man måske frem til Gulvkanonen og hører dem ad, om det er noget, de kan klare for en.

Der er skrevet lidt om, hvordan man eventuelt får sørget for, at man få gennemført en gulvafslibning i en sportshal eller lignende.

Her kan man flytte træningen til andre faciliteter, hvis nu gulvafsliberne kun arbejder i hverdagene, hvorfor man ikke kan gøre det i en weekend.

Det er jo bare lidt sværere at gøre i et kontormiljø, for det ville være et logistisk helvede, hvis man skulle hen at fjerne alle medarbejderne fra deres arbejdsområde og lade dem arbejde et andet sted, mens gulvafslibningen finder sted.

Men kan dette arbejde også kun udføres i hverdage, så er man lidt på den.

Man kan jo som gulvafsliber ikke få fred og ro til at arbejde, når kontoransatte fiser frem og tilbage, og det bliver endvidere svært at dække områderne af, hvis folk skal frem og tilbage.

Desuden skal man jo gerne have fjernet det meste inventar fra området, så man kan komme til at slibe alt ned ordentligt og ikke skulle skubbe møbler med videre frem og tilbage – det bliver bare dårlige arbejdsforhold.

En god løsning kan her være, at man beder gulvafsliberne at komme efter arbejdstid, eller når en del ansatte er gået hjem, så de gulvafslibere får de bedste arbejdsbetingelser.