Giv trægulvet nyt liv med en professionel gulvafslibning på Nørrebro

Er du træt af trægulve som er præget af slitage? Er du ked af de mange pletter, misfarvninger og ridser, som har bemægtiget sig den engang så smukke og ensartede overflade på dit sæbebehandlede trægulv – og er du irriteret over tørre splinter som sætter sig i dine fodsåler og river dine strømer og sokker itu? Så bør du overveje en gulvafslibning. Det er nemlig den eneste måde hvorpå du kan genskabe den glatte overflade og få dit trægulv til at skinne på ny.

Hvorfor skal jeg lade mit trægulv afslibe?

Hvis dit trægulv fremstår som oven for beskrevet er der meget der tyder på at den beskyttende hinde af fed sæbe, som gulvet fik da det sidst blev behandlet, er slidt væk. Dette sker for alle sæbebehandlede trægulve med tiden. Du kan forlænge gulvets levetid ved at vaske det hyppigt og grundigt med sæbespåner, som forstærker den førnævnte sæbehinde.

Forsømmer du denne rutine vil der ikke gå langt tid før de første tegn på slitage indfinder sig. Disse vil udmøntes i grimme, grålige slidspor, som optræder der hvor gulvet slides allemest – det vil sige foran døre eller rundt om dit spisebord. Disse slidspor består af støv og snavs som trædes ned i gulvets overflade og indlejres i de porøse træfibre.

Der ud over vil du kunne iagttage slitagen ved de pletter fra spildte væsker som ikke længere blot kan fjernes med en klud, men som i stedet lynhurtigt suges ned i det tørre træværk som var det en svamp. Når slitagen først er nået dette stadie vil gulvet kun kunne blive pænt igen med en gulvafslibning og en efterfølgende overflade behandling. Og en sådan procedure bør du lade en faglært håndværker om at udføre.

Du kan altid få et skarpt tilbud på afslibning af gulve hos DBF Gulvservice via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk