Bruges der for mange eller for få LED strips?

advertorial

Man siger både, at man ikke skal gå ned på udstyr, men man siger også, at der ikke er nogen grund til at overdrive, og det sidste lægger sig jo i fin forlængelse af den moderne tænkning med, at man skal spare på ressourcerne.

Men hvis man ikke bruger nok at det, man trods alt har behov for, så kommer man til at fungere under gennemsnittet af, hvad der kan lade sig gøre for en.

Det kan være sådan noget ganske simpelt som at få lys nok, om det så er i dagstimerne indenfor, eller man skal have lys indendøre, mens det er mørkt udenfor.

I den forbindelse kan man have udset sig, at man gerne vil have sat nogle LED strips op, som der kan give den rette belysning.

Desværre er det bare ikke ligesom at få en farve- eller stofprøve, hvor man nogenlunde kan se for sig, om det passer: her er man nødt til aktivt at gøre noget ved at installere de strips for at se, om det er nok eller ej.

image

Skal der afmonteres eller sættes flere LED strips op?

Så man bliver nødt til at prøve sig frem for at se, hvad der giver godt nok lys, for man vil nok helst gerne have lidt for meget end for lidt, uden det dog skal skinne i ens øjne, selvom man ikke kigger på det, eller det bliver reflekteret for kraftigt.

Det vil jo være irriterende, hvis man er ved at sætte de LED strips op, og så mangler man nogle, fordi man troede, man skulle spare på dem og havde nok; her er det næste bedst at have for mange eller for meget, så man har lidt i reserve til anden brug.

Dog er det oftest først, når man har sat det op og afprøvet det i et stykke tid, at man kan se, om det er nok eller ej.