Brug for  et kursuslokale?

Brug for et kursuslokale?

Som virksomhed kan man af og til have brug for at mødes væk fra arbejdspladsens fire vægge. Det kan blot være for at skifte omgivelserne ud, eller fordi der simpelthen ikke er plads til at samle alle i samme rum i virksomhedens egne lokaler. I forbindelse med møder, kurser og konferencer er det derfor populært at bruge et konferencecenter. Det kan ofte kombineres med overnatning og/eller andre aktiviteter, særligt når der er tale om kurser, der strækker sig over længere tid. 

Er du på udkig efter et kursuslokale eller konferencecenter i Sønderjylland, så er Sandbjerg Gods et helt oplagt valg. De tilbyder et stort udvalg af forskellige lokaler, som har alt det nødvendige til dine møder. Omgivelserne er skønne på det smukke Sandbjerg Gods, både indendørs og udendørs, og her kan I virkelig finde fornyet energi og inspiration. Godset tjener som kursusejendom til Aarhus Universitet, men kan altså også benyttes af virksomheder, der ikke har tilknytning til universitetet, i forbindelse med uddannelsesaktiviteter og møder.

De kan byde på mødelokaler af forskellige størrelser, lige fra mindre grupperum til helt store auditorier. Lokalerne er alt fra 15-20 m2 til 120 m2, så der er noget for ethvert behov. Rummene er også indrettet forskelligt, så du kan finde de klassiske u-formede borde, borde på rækker eller auditorier, hvor sæderne er opstillet som i en biograf. De indeholder forskelligt udstyr i form af PC’er, projektorer, højttalere, whiteboards og meget mere. 

Der er derfor lokaler, der egner sig til det meste – uanset om du skal holde et mindre møde eller arrangere det helt store kursus eller foredrag. Du kan læse meget mere om faciliteterne på deres hjemmeside, hvor du kan blive klogere på, hvilke lokaler der passer til netop dine behov, samt se de skønne, grønne omgivelser som godset og lokalerne befinder sig i.