Bevar smilet intakt - besøg din tandlæge jævnligt

Bevar smilet intakt – besøg din tandlæge jævnligt

Er du glad for dine tænder? Det bør du også være. Når man som de fleste i de senere generationer er i besiddelse af et stærkt, sundt og intakt tandsæt, er det bestemt ingen selvfølge. Det skyldes en massiv indsats fra skole tandlægen og de hyppige fluorskylninger samt årlige eller halvårlige eftersyn af tænder og tandkød.

På den måde har skole tandlægen sendt dig og dine tænder godt på vej. Men resten af livet er det dit eget ansvar at passe på dine tænder. Og for nogle kan det godt være op ad bakke at afse tid til de årlige – eller allerhelst halvårlige – tandlæge besøg.

Bevar dit blivende tandsæt med regelmæssige tandlæge besøg

Det er faktisk rigtig synd – for det betyder, at du kan risikere at miste en eller flere tænder, uden at det egentlig er nødvendigt. Når du taber en tand fra dit blivende tandsæt, vokser den ikke ud igen. Og derfor er det en rigtig god idé at få bestilt tid hos tandlægen, så du kan opretholde en fornuftig møde frekvens – også selv om du ikke har smerter i tænderne eller blødende tandkød.

Tandlægen kan nemlig foregribe begivenhedernes gang, skulle der vise sig ansatser til eksempelvis begyndende parodontose eller forstadier til karies. En dygtig tandlæge vil straks iværksætte en forebyggende behandlings plan – og så slipper du helt for tandpine eller for at miste tænder.

Vælg Tandlægerne på Stjernepladsen – din tandlæge i Århus

Hvis du bor i Århus, kan du med fordel vælge en tandlæge med en god, central beliggenhed i Midtbyen. Her finder du Tandlægerne på Stjernepladsen – en af de mest veletablerede og velrenommerede tandlæger i Århus. Tandlægerne på Stjernepladsen har mange års erfaring i behandling af alle typer patienter, og råder over såvel dygtigt personale som moderne udstyr. Læs mere på stjerneklinik.dk