Bestil dine gasflasker online – nemt og billigt

Bruger du gas i forbindelse med dit erhvervs område? Så kan du med fordel anvende LPG eller BioLPG.

Er der forskel på LPG og BioLPG?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er nej – der er i praksis ingen forskel på LPG og BioLPG. Begge gas typer er propan baserede gasser med alle de fordele der hører med.

Propan er en utroligt ren gasart hvis molekyle struktur er utroligt enkel. Et propan molekyle består af tre kulstof atomer omgivet af brint atomer. Dette giver en særdeles ren forbrænding hvor kulstof går i forbindelse med ilt og danner CO2, og brinten sammen med ilt danner H2O – altså vand.

Du vil derfor ikke se hverken slagger, aske, sod, farlige gasser eller partikel forurening som resultat af LPG eller BioLPG anvendelse. Den eneste forskel på de to gas typer er fremstillingen. BioLPG er nemlig produceret ved brug af biomasse, og kan således bryste sig af at være et resultat af en bæredygtig fremstillings proces.

Hvor kan jeg bestille LPG og BioLPG i Danmark?

Hvis du ønsker at benytte den rene og miljøvenlige LPG, eller måske den bæredygtigt producerede BioLPG, kan du bestille disse gas typer på flaske hos Primagaz.

Primagaz er en del af det verdens omspændende firma SHV Energy som er markeds ledende inden for LPG leverance i 28 lande. SHV Energy lægger stor vægt på altid at være først med det sidste når det handler om grøn og bæredygtig energi og søger derfor udelukkende at forhandle produkter som lever op til høje standarder desangående.

For online bestilling af gasflasker med LPG eller BioLPG, besøg Primagaz’ hjemmeside på primagaz.dk. Her kan du også læse mere om de mange fordele ved anvendelse af LPG og BioLPG i forskellige sammenhænge. Og så kan du finde den bedste LPG løsning hos Primagaz.