Ansigtsløft uden kirurgi med ansigtsyoga

Lider du af spændinger i dit ansigt, i kæben eller i panden – og er smerterne ledsaget af et permanent lidende eller vredt udtryk? Så er løsningen ikke nødvendigvis hverken Botox, piller eller kirurgi. Faktisk vil du med stor sandsynlighed kunne komme samtlige problemer til livs ved hjælp af træning af dit ansigt med ansigtsyoga.

Hvad er ansigtsyoga?

Ansigtsyoga er en særlig trænings disciplin som retter sig imod ansigtets muskler.

Når du dyrker ansigtsyoga udfører du serier af gentagne øvelser som hver især stimulerer muskelgrupper i dit ansigt. Formålet er gennem træning af ansigtets muskler at stramme såvel musklerne som huden op og smidiggøre bindevævet for derved at reducere begyndende alders tegn.

Samtidig fokuserer ansigtsyoga på at løsne op for de spændinger i dit ansigt som opstår i løbet af dagen hvor du – bevidst eller ubevidst – fortrækker ansigtet til forskellige udtryk. Når du arbejder med musklerne i dit ansigt kan du hjælpe huden med at falde på en naturligt ungdommelig og afslappet måde.

Når du styrker og engagerer musklerne gennem ansigtsyoga øges blod cirkulationen i såvel musklerne som i huden, hvilket igen bidrager til et friskere og mere ungdommeligt udseende. Således kan du på naturlig vis opnå et lækkert ansigtsløft uden kirugi eller nåle.

Hvordan dyrker jeg ansigtsyoga?

Ansigtsyoga kan godt dyrkes på egen hånd. Hvis du vil have det optimale ud af øvelserne er det en god idé at følge professionelle instruktioner. På den måde kan du samtidig komme ind i en god og konstruktiv daglig ansigtsyoga rutine, som er nem for dig at vedligeholde. Og så vil du hurtigt kunne iagttage mærkbare – og synlige – resultater af dine anstrengelser. Du kan læse mere om ansigtsyoga, og få lagt et personligt ansigtsyoga trænings program, hos Ansigtsyoga by Adelsten. Læs mere, og kontakt Ansigtsyoga by Adelsten, på hjemmesiden.